Na co spisovatelského by ses letos měl(a) připravit a kde se ti bude nejlíp psát?
 
Dali jsme s mým ej áj kamarádem a kolegou hlavy (hlavy? 🤔) dohromady a vyvěštili tobě i tvému dílu zářivou budoucnost! Tak mrkni, co tě čeká a nemine, a v prosinci si řekneme!
 
Beran (21. 3. – 19. 4.)
 
Rok 24 pro tebe bude jedno veliké dobrodružství, otevře ti totiž bránu do světa magie. Neboj se přidat do svých příběhů draky, elfy a neohrožené hrdiny a hrdinky. Připrav se na možnou výhru v prestižní literární soutěži!
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: v horském penzionku nebo na vrcholu kopce.
 
Býk (20. 4. – 20. 5.)
 
S hlavními hrdiny svých děl se budeš letos dobře bavit. Díky tvému jedinečnému humoru společně obrátíte běžné situace vzhůru nohama (a stejně tak bránici tvých čtenářů). Čeká tě nabídka přednášky nebo jiné literární akce. Tvá slova tak budou rezonovat nejen v knihách, ale i přímo s publikem.
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: v rustikální kavárně se starým krbem.
 
Blíženci (21. 5. – 20. 6.)
 
Připrav se na literární mixér! Budeš experimentovat s různými styly a tvořit koktejl příběhů, který bude osvěžující pro každého čtenáře. Tvůj talent možná dokonce zaujme filmové režiséry, kteří uvažují o převedení tvých příběhů na plátno.
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: na lavičce v městském parku. 
spisovatelsky horoskop lavicka
Rak (21. 6. – 22. 7.)
 
Tvůj smysl pro emocionální hloubku bude ve tvém díle nesmírně výrazný, podobně jako citlivý radar, který dokáže zachytit i ty nejjemnější signály. Pustíš se do povídky nebo knihy nabité emocemi, láskou, tajemstvím. Tvé texty pohladí srdce stovek čtenářů.
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: v pohodlí domova, obklopen(á) oblíbenými knihami.
 
Lev (23. 7. – 22. 8.)
 
Pro tebe bude tento rok literární showbiz! Tvé příběhy budou plné dramatických zvratů a vznešeného stylu. Lvové a Lvice, těšte se na literární koberce plné hvězd a aplausu. A připravte si místo na poličce: možná přijde ocenění za celoživotní dílo.
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: na vrcholu mrakodrapu s výhledem na město.
 
Panna (23. 8. – 22. 9.)
 
Letos se proměníš v literárního detektiva. Zaměříš se na detaily a budeš odhalovat tajemství. Tvá slova budou stopy, které čtenáře povedou k nepředvídatelným koncům. Na přebalu tvé knihy se může objevit doporučení od celosvětově uznávaného autora, který ocení tvou mistrovskou práci.
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: v malém tichém knihkupectví.
 
Váhy (23. 9. – 22. 10.)
 
Pro Váhy bude toto období literární výstavní síní. Projdeš různými žánry a každý odstavec se silně otiskne do čtenářovy duše. Dočkáš se krásné recenze od přísných literárních kritiků, kteří v ní ocení hlavně tvůj svěží pohled na lidské prožívání.
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: ve stylové kavárně s klavírem.
Spisovatelsky horoskop 2024
 
Štír (23. 10. – 21. 11.)
 
Tvá literární kouzla budou v tomto roce ostrá jako skalpel v rukou chirurga. Pustíš se do temnějších témat a vytvoříš příběhy, od kterých se čtenář neodtrhne. Tvého potenciálu si všimne známý divadelní režisér a převede tvé dílo na prkna, která znamenají svět.
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: v opuštěném hradě.
 
Střelec (22. 11. – 21. 12.)
 
Pro tebe bude letošní rok jako literární sci-fi. Střelci, připravte se na cestu do futuristických světů plných nečekaných technologických výdobytků a vesmírných dobrodružství. Křest knihy pak můžete uspořádat na výstavním kosmickém plavidle.
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: na výletě v exotické destinaci.
 
Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)
 
Čeká tě dobrodružná expedice do světa slov. Posadíš se k psacímu stolu jako dobyvačný průzkumník ke své mapě a vydáš se na objevitelskou cestu mezi řádky. Tvé příběhy budou plné neznámých území a fascinujících objevů, ať už se pustíš do historického románu, autobiografie, nebo pohádky pro děti.
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: v historické knihovně.
 
Vodnář (20. 1. – 18. 2.)
 
Budeš skládat verše jako maestro dirigující orchestr a tvá poezie bude znít jako melodie, která zaplní literární vesmír smíchem a pohádkovou náladou. Vrhneš se také do experimentů se stylem a tvořivostí, takže každý verš bude odrážet tvou svobodnou duši.
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: na palubě vesmírné lodi nebo na nočním koncertě.
 
Ryby (19. 2. – 20. 3.)
 
Pro Ryby bude toto období jako literární fantasy pod vodní hladinou. Tvé příběhy budou plné kouzel, podmořských bytostí a neuvěřitelných dobrodružství. A kdo ví, možná bude tvá kniha přeložena do norštiny, aby si ji mohli užít i v chladných vodách Severu.
 
✍🏻 Tip, kde se ti letos bude nejlépe psát: na pláži nebo u jezera.
 
Udělal ti náš horoskop radost? 
 
Přidej se do skupiny Spisovatelské cappuccino a sdílej, co tě nejvíc potěšilo a inspirovalo.
 
PS: S kým se potkám na vrcholu mrakodrapu s výhledem na město? :)
Spisovatelský horoskop 2024